Advertisement

Φωτια Μεσοχωρια - Συναγερμός στα Μεσοχώρια Εύβοιας - Εκκενώνονται χωριά ... - Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου.

Φωτια Μεσοχωρια - Συναγερμός στα Μεσοχώρια Εύβοιας - Εκκενώνονται χωριά ... - Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου.. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr η φωτιά καίει δασική έκταση και ξέσπασε στο σημείο που έκαιγε πριν δυο ημέρες και στο. Παράλληλα, φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. © βασιλησ ρεμπαπησ/eurokinissi φωτιά στην εύβοια. Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί όπως αναφέρει το protothema, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα του 112 για προληπτική. Πυρκαγιά στα μεσοχώρια της εύβοιας βρίσκεται σε εξελιξη απο νωρίς το μεσημέρι.

Εύβοια: Μεγάλη φωτιά στα Μεσοχώρια - Εκκενώνεται ο οικισμός
Εύβοια: Μεγάλη φωτιά στα Μεσοχώρια - Εκκενώνεται ο οικισμός from media.enikos.gr
« συναγερμός » έχει σημάνει ξανά στην εύβοια μετά τη φωτιά που ξέσπασε στα μεσοχώρια. Νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην νότια εύβοια, αυτή την φορά σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στα μεσοχώρια. Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια ευβοίας… εκκενώνονται χωριά (pics). Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεσοχώρια της καρύστου. 59 δασικές πυρκαγιές στην ελλάδα το. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι.

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου.

Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021). Νέα φωτιά στην εύβοια και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Πυρκαγιά στα μεσοχώρια της εύβοιας βρίσκεται σε εξελιξη απο νωρίς το μεσημέρι. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα του 112 για προληπτική. Νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην νότια εύβοια, αυτή την φορά σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στα μεσοχώρια. Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά στη νότια εύβοια, όπου χθες το μεσημέρι χρειάστηκε να εκκενωθεί προληπτικά τα μεσοχώρια, καθώς στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 9 μποφόρ και η φωτιά πλησίαζε το. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας, στα μεσοχώρια της καρύστου. Φωτιά τωρα φωτιά στην εύβοια πυροσβεστική. « συναγερμός » έχει σημάνει ξανά στην εύβοια μετά τη φωτιά που ξέσπασε στα μεσοχώρια. 59 δασικές πυρκαγιές στην ελλάδα το. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Παράλληλα, φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες.

Από τον αέρα τη φωτιά προσβάλλουν 5 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, έτσι ώστε να μην εξαπλωθεί. Μήνυμα στους κατοίκους , ώστε να εκκενώσουν την περιοχή. « συναγερμός » έχει σημάνει ξανά στην εύβοια μετά τη φωτιά που ξέσπασε στα μεσοχώρια. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Παράλληλα, φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες.

Εύβοια: ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη από τη φωτιά στα Μεσοχώρια
Εύβοια: ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη από τη φωτιά στα Μεσοχώρια from media.enikos.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Παράλληλα, φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. « συναγερμός » έχει σημάνει ξανά στην εύβοια μετά τη φωτιά που ξέσπασε στα μεσοχώρια. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μήνυμα στους κατοίκους , ώστε να εκκενώσουν την περιοχή. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου στην εύβοια. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται.

Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται.

Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν. Πυροσβεστική πυρκαγιά εύβοια φωτιά μεσοχώρια. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. © βασιλησ ρεμπαπησ/eurokinissi φωτιά στην εύβοια. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια ευβοίας… εκκενώνονται χωριά (pics). Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021). Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. .(video) | εύβοια, κάρυστος, μεσοχώρια, πυρκαγιά, φωτιά. Νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και πάλι στην νότια εύβοια, αυτή την φορά σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στα μεσοχώρια. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι εστίες είναι διάσπαρτες, ενώ το μεγάλο πρόβλημα είναι ο δυνατός αέρας.

Παράλληλα, φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021). 59 δασικές πυρκαγιές στην ελλάδα το. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί όπως αναφέρει το protothema, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας, στα μεσοχώρια της καρύστου.

Παράταση ΝΟΤΑΜ για τις πτήσεις εσωτερικού - Τι ισχύει για ...
Παράταση ΝΟΤΑΜ για τις πτήσεις εσωτερικού - Τι ισχύει για ... from www.ieidiseis.gr
© βασιλησ ρεμπαπησ/eurokinissi φωτιά στην εύβοια. Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021). Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί όπως αναφέρει το protothema, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Επιχειρούν έξι εναέρια, μεγάλο πρόβλημα ο αέρας. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας, στα μεσοχώρια της καρύστου. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι.

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου.

Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί όπως αναφέρει το protothema, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν. © βασιλησ ρεμπαπησ/eurokinissi φωτιά στην εύβοια. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια. Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021). Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας, στα μεσοχώρια της καρύστου. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Νέα φωτιά στην εύβοια και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου.

Posting Komentar

0 Komentar